Tot hier en niet verder

versterk je centrum en bescherm je grenzen : goed voor jezelf zorgen is weten waar jouw grenzen liggen

EAN:  9789020219876
Publicatie datum:   14-12-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  223

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Versterk je centrum en bescherm je grenzen met 'Tot hier en niet verder' van Rolf Sellin.

Versterk je centrum en bescherm je grenzen met Tot hier en niet verder van Rolf Sellin. Vind je het vaak moeilijk om 'nee' te zeggen? Werk je soms zo lang achter elkaar door zonder pauze dat je hele lijf er zeer van doet? En wil je soms liever maar helemaal het contact met iemand verbreken dan dat je gewoon zegt waar het op staat? Dan vind jij het absoluut lastig om je grenzen aan te geven! Dit boek gaat je helpen met behulp van inzichten en concrete methoden om dit te leren.

Rolf Sellin legt in dit boek uit wat grenzen precies zijn, waar ze liggen, welke weerstand je kunt ervaren en hoe je ze mentaal, fysiek, communicatief en energetisch stelt. Grenzen stel je niet alleen voor anderen, maar ook (juist!) voor jezelf. Sellin laat je zien dat wanneer anderen telkens over jouw grenzen heen gaan, jij daar zelf een belangrijk aandeel in hebt.

Met behulp van onder andere een zelfkennistest en reflectievragen ontdek je precies waar je vaardigheden om grenzen te stellen voor verbetering vatbaar zijn en ga je hiermee aan de slag. Zo geef je je eigen 'workshop grenzen stellen' vorm. Grenzen stellen vergt oefening en dit boek geeft concrete methoden die werken.

  EAN: 9789020219876
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatie datum:   14-12-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 135 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 311 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal pagina's: 223
  Keywords:   Identiteit;Assertiviteit