EAN:  9789056159429
Publicatie datum:   02-11-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  188

  Bestelbaar

Doordacht, geestig, intelligent: de auteur schrijft op persoonlijke wijze over de waanzin van het heden. Voor de lezers van Leef meer, denk minder.

Over hunkeren, angsten, het internet en het vervloekte patriarchaat. Alles is chill - althans dat zou je denken, volgens de wereld van Instagram in zijn hippe pastelkleuren. Ben ik, vraagt de schrijfster zich af, de enige die deadlines bijna op het nippertje mist omdat ze tot vijf uur 's ochtends is blijven hangen in een konijnenhol van nutteloze online-informatie? Voelen de andere hyperflexibele millennials zich niet wanhopig als ze geconfronteerd worden met de stortvloed aan gegevens, de klimaatverandering en de loonkloof tussen mannen en vrouwen? En hoe gaan jongeren om met de discrepantie tussen hun eigen First-World-problemen en de tamelijk existentiële crises waarin deze kwesties je kunnen storten?

Journaliste Nina Kunz gaat op een slimme en onderhoudende manier om met het ongemak in het digitale tijdperk en raakt in haar indringende teksten de zenuw van een generatie.

In Zwitserland heeft Ik denk… dat ik te veel denk bijna een jaar in de bestsellerlijsten gestaan en zijn er inmiddels meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

‘Het boek vertelt in essayistische episodes over de waanzin van het dagelijks leven en onderstreept vooral dat we onszelf allemaal veel te serieus nemen.’ - Die Zeit

‘In haar boek heeft Nina Kunz een taal gevonden voor de angsten van deze tijd. - Vogue
Nina Kunz (1993), studeerde sociale en economische geschiedenis in Zürich en werkt als columniste en journaliste voor Das Magazin van de Tagesanzeiger.

  EAN: 9789056159429
  Auteur: 
  Uitgever: 20 Leafdesdichten
  Vertaler:  Ralph Aarnout
  Publicatie datum:   02-11-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 204 mm
  Breedte: 126 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 227 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 188
  Keywords:   Columns;Tijdsbeeld;2020-;Digitale media