EAN:  9789401480123
Publicatie datum:   13-06-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  157

  Bestelbaar

Al vele eeuwen zoeken mensen naar een antwoord op de vraag: 'Wat is geluk?' Is er een onderwerp waar er meer over geschreven, gedicht en gefantaseerd is? De liefde misschien. Maar net als in de liefde tasten we als het over geluk gaat nog vaak in het duister. Al te vaak jagen we kortstondige momenten van geluk en genot na of zoeken we ons heil in quick-fix-oplossingen. Helaas werken deze niet, of alleen op korte termijn.

Hoe vind je dan wel geluk? In jezelf. Dat is de basis van het Kies Bewust-principe: alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, zit al in je. Alleen is de weg ernaartoe vaak geblokkeerd.

In dit inspirerende boek ontmaskert Isabelle Gonnissen daarom eerst enkele belangrijke misvattingen en valkuilen die een gelukkig leven in de weg staan. Vervolgens reikt ze je de zeven bouwstenen van duurzaam geluk aan, die je stuk voor stuk zullen helpen om dichter bij jezelf en je authentieke waarden te komen.

Het doel? De voor jou juiste levenskeuzes maken, meer nog: in contact komen met jouw voedingsbodem - de kern van jouw geluk, dat plekje in jezelf waar alle antwoorden liggen. Het geluk wacht op je. Ben je er klaar voor?

Ontdek dat het ware geluk al in jou zit

  EAN: 9789401480123
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Lannoo
  Publicatie datum:   13-06-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 175 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 291 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 157
  Keywords:   geluk;levenskunst