Leven met wijsheid en compassie

een bron van duurzaam geluk

EAN:  9789401480239
Publicatie datum:   30-11-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  270

  Bestelbaar

'Duurzaam geluk is niet iets dat je kan meten in groot of klein, gerealiseerd of niet. Het pad is grillig en iedere dag anders. Het vraagt steeds opnieuw gevoeligheid en oprechte betrokkenheid met elkaar en de wereld.'

Er is vandaag veel aandacht voor geluk en welzijn, maar toch voelen vele mensen zich eenzaam en ongelukkig. Misschien zijn we iets essentieels vergeten: geluk in verbinding met de ander. We kunnen zoveel meer betekenen voor elkaar en voor de wereld.

David Dewulf nodigt ons uit het eenvoudige leven te waarderen en de ander echt te ontmoeten. Om te zien hoe we vreugde kunnen delen en verdriet kunnen helpen dragen. En om stap voor stap bij te dragen aan een mooiere, duurzame samenleving. Dit met kleine bijdrages die een belangrijk verschil kunnen maken in een wereld met toenemende polarisatie en ecologische en humanitaire crisissen.

Aan de hand van reflecties en eeuwenoude wijsheden uit onder meer Dzogchen en het achtvoudige pad neemt dit boek je mee op een soms confronterende reis naar verwondering, diepe authenticiteit, tevredenheid, goedheid, moed en duurzaam geluk.

Een inspirerend antwoord op de vraag hoe we stress, burn-out, eenzaamheid en depressie duurzaam kunnen aanpakken

  EAN: 9789401480239
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Lannoo
  Publicatie datum:   30-11-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 160 mm
  Breedte: 245 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 501 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 270
  Keywords:   Mindfulness;Mededogen