EAN:  9789403651224
Publicatie datum:   28-01-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  167

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Steeds meer mensen gaan gebukt onder aanhoudende negatieve stress. Deze situatie kan leiden tot burn-out, een toestand van extreme uitputting met verlies van controle over emoties, gedrag en mentale vaardigheden tot gevolg.
Een burn-out is heftig, maar tegelijkertijd nuttig. Het dwingt je om de balans te herstellen tussen wat je investeert in werk en/of privé, en wat je hiervoor terugkrijgt.
Je werk- en privéomstandigheden, maar ook je persoonlijkheid moeten daarom grondig onder de loep genomen worden. Dit boek ondersteunt mensen met een burn-out tijdens het herstelproces en reikt tools aan om een terugval te voorkomen. Aan de hand van een vijfstappenplan bewandel je het pad van zelfverwezenlijking.
Werkgevers, collega's, vrienden en familieleden leren via dit boek beter te begrijpen wat iemand met een burn-out doormaakt en hoe zij een steunpunt kunnen zijn.

Danny Demeersseman kiest als psycholoog en lichaamstherapeut voor een holistische aanpak. In zijn privépraktijk - www.dekrachtbron.be - combineert hij massage met gesprekstherapie met nadruk op het heden en de toekomst.

  EAN: 9789403651224
  Auteur: 
  Uitgever: Mijnbestseller
  Publicatie datum:   28-01-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 170 mm
  Breedte: 240 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 296 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal pagina's: 167