EAN:  9789493071971
Publicatie datum:   25-02-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  205

  Bestelbaar

Als Elinor, de alchemist, op reis gaat vraagt hij Radu Cinamar om voor zijn prachtige villa in Boekarest te zorgen. In het huis bevindt zich een enorme bibliotheek waar Radu dankbaar gebruik van maakt. Na een gesprek met zijn paranormale vriend Cezar Brad, wordt Radu uitgenodigd voor Afdeling Nul en mag hij mee op een expeditie door de mysterieuze tunnel die vanuit de Projectiezaal naar Egypte leidt. Deze expeditie is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen de Roemeense en Amerikaanse geheime diensten.

Na een lange en interessante reis door de hypnotiserende tunnel komen ze aan in een eeuwenoude kamer onder het Plateau van Gizeh. Daar treffen ze artefacten aan die eerder uit de toekomst lijken te komen dan dat ze ooit in een ver verleden zouden zijn achtergelaten. Ze vinden onder andere een tijdmachine waarmee zowel voor- als achteruit in de tijd gereisd kan worden. Met behulp van dit apparaat ontdekken ze zaken die al onze inzichten over de aardse geschiedenis drastisch zullen veranderen.

De huidige mens beschouwt zichzelf altijd als toppunt van de beschaving. Tegelijkertijd worden mensen uit het verleden voornamelijk als primitief gezien. Nieuwe bewijzen van over de hele wereld tonen echter exact het tegendeel aan. Eeuwenoude archeologie ontmoet toekomstige wetenschap in dit waargebeurde avontuur dat de geheimen van de Aarde op een onvoorstelbare manier onthult.

  EAN: 9789493071971
  Auteur: 
  Uitgever: Obelisk Media B.V
  Publicatie datum:   25-02-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 155 mm
  Breedte: 234 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 362 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 205
  Reeks:   De boeken van Radu Cinamar