Zwarte tranen
Kristina Koch

334
Uitgever
Brave New Books
ISBN
9789402101966
Verschijningsdatum
10-07-2013
Prijs
18.50€
Beschikbaarheid
Niet leverbaar
Type
Paperback
Toevoegen aan verlanglijstje.be Terug naar vorige pagina
Voorzijde


 
'Ik liep door de bossen, het was donker en ik zag bijna geen hand voor ogen. Hoe lang was ik hier al in deze bossen? Geschrokken door een geluid stond ik plots stil, ik verroerde me niet. Het kon niet echt zijn, hij kon niet echt zijn. Toch was hij het .
Het was niet te beschrijven, hoe het was om in zijn armen te liggen. Ik wist nog hoe zijn lichtgevende ogen me bestudeerden, hoe hij over mijn haar streelde toen hij me neer legde op het bankje van de veranda voor mijn huis. Daarna had ik hem nooit meer gezien, al die tijd had ik gedacht dat het een droom was. Een hersenspinsel van mijn fantasierijke gedachten. Maar het was echt geweest, ik had Zed al eerder ontmoet. Ik had me toen al aan hem gebonden...'

Mailin zit sinds kort op St. Royal, een chique kostschool. In eerste instantie lijkt er niets vreemds te zijn aan St. Royal. Totdat ze de knappe en gevaarlijke Zed ontmoet. Hij zet haar hele leven op de kop met die 'gebondenheid' waar hij maar over doorgaat. Ondanks dat krijgt ze gevoelens voor hem. Maar als blijkt dat hij een demon is begint ze toch te twijfelen. Is hun liefde sterker dan zijn bloeddorst?

Bekijk ook