Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Senbazuru


Nederlands | 25-05-2021 | 160 pagina's

9789000376551

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 18,99

  Voeg toe aan mijn Winkelwagen
 Voorraad

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Senbazuru is een boek vol wijsheden voor een vervuld, rijk leven


In Japan is de papieren kraanvogel een symbool van vrede, hoop en genezing. Hij wordt beschouwd als de ‘vogel van geluk’, een mystiek wezen waarvan wordt aangenomen dat het duizend jaar leeft. Volgens de overlevering komt een wens uit als iemand in één jaar duizend papierkranen vouwt; deze traditie wordt Senbazuru genoemd.

In Senbazuru pleit mindfulnessgoeroe Michael James Wong voor vertraging en het nemen van vele kleine stappen op ons persoonlijke pad. In korte, inspirerende stukken deelt hij zijn wijsheden over thema’s als hoop, genezing en geluk, inspiratie, moed, vergeving, en geduld. Gedurende het boek wordt een kraanvogel gevouwen; elk nieuw hoofdstuk begint met een nieuwe vouw. Het boek is in feite een pleidooi voor onthaasting, een reminder dat het leven bestaat uit het nemen van duizenden kleine stappen. Wong toont aan dat het in het leven niet gaat om resultaat, maar om de weg ernaartoe. Senbazuru is een boek vol wijsheden voor een vervuld, rijk leven.

Michael James Wong is spreker, meditatieleraar en oprichter van Just Breathe, een organisatie voor mindfulnessmeditatie. Hij is internationaal erkend als een van de meest relevante stemmen op het gebied van mindfulness; het is zijn missie om mensen samen te brengen in verbinding en rust. Senbazuru is zijn eerste boek.

Details

EAN :9789000376551
Auteur: 
Uitgever :Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  25-05-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :143 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :557 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Keywords :  mindfulness;levenskunst