Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Wonderen manifesteren


Nederlands | 14-10-2022 | 285 pagina's

9789000385096

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 22,99

  Voeg toe aan mijn Winkelwagen
 Voorraad

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Manifesteer een leven dat beter is dan jij nu kunt bedenken


Wat als je elke dag zou voelen dat alles precies is zoals het moet zijn? Als jij echt elke situatie door de bril van liefde kan zien in plaats van angst? Dat je de voldoening niet buiten jezelf zoekt, maar in jezelf vindt en je dingen manifesteert die beter zijn dan jij nu kan bedenken?

In het boek Wonderen manifesteren leer je het innerlijk geluk toe te laten in je leven. Als je jouw intentie daarop zet, dan kan jouw droomleven zich ontvouwen. Ook al weet je nog niet hoe dat eruit ziet of hoe dat dan gaat gebeuren.

Willemijn Welten deelt in haar nieuwste en meest persoonlijke boek haar verhaal, vanaf het moment dat ze diepe angst ervaarde tot aan nu: ze is gelukkig en heeft het gevoel dat alles precies is zoals het moet zijn. Voelt ze dat altijd zo? Nee, maar het boek Een cursus in wonderen leert haar hoe ze telkens terug kan komen bij dat gevoel. De lessen die Willemijn zelf hebben geholpen, heeft ze voor dit boek vertaald naar praktische en nuchtere tools. Zodat ook jij elke dag die weg kunt maken van angst naar liefde en een leven kunt manifesteren dat beter is dan je nu kunt bedenken.

Willemijn Welten (1986) is bestsellerauteur, ondernemer en dé manifestatie-expert van Nederland. Ze schreef de bestseller Manifesteren kun je leren, maakte twee kaartendecks en de populaire podcast: Wonderen Manifesteren. Na meerdere opleidingen in Zuid-Amerika en bij Gabrielle Bernstein in New York startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen leert hoe je je eigen leven kunt creëren.

Details

EAN :9789000385096
Auteur: 
Uitgever :Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  14-10-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :145 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :429 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :285
Keywords :  dromen en doelen;gabrielle bernstein;manifestatie dagboek;manifesteren;manifesteren kun je leren;purpose;visualisatie;visualiseren;spiritualiteit;levenskunst