Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Helemaal jij... samen wij


Nederlands | 29-12-2022 | 96 pagina's

9789002275678

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 24,99

  Voeg toe aan mijn Winkelwagen
 Voorraad

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Jij, ik... we worden allemaal geboren met drie krachten: een hoofdkracht, een buikkracht en een hartkracht. Als deze drie samenwerken, voel je diep vanbinnen een superkracht . Kom mee op speurtocht langs al jouw ikken en ontdek je eigen superkracht!
Kinderen worden geboren als nieuwgierige, intuïtieve wezentjes. Altijd helemaal heerlijk zichzelf . Maar rond het zesde levensjaar gebeurt iets bijzonders in ons brein: onze linkerhersenhelft die voor logisch denken en ratio zorgt, wordt op school volop geprikkeld. En onze intuïtieve emotionele rechterhersenhelft dommelt langzaamaan in. Hoe kunnen we die aangeboren balans tussen hoofd, buik en hart weer herstellen?
Het boek reikt volwassenen bruikbare tools aan onder de vorm van speelse oefeningen. Hiermee kan je het kind begeleiden om te vertrouwen op zijn intuïtie, op een innerlijk weten; op een sterk buikgevoel en laat je het kind eveneens zijn innerlijk leiderschap, zijn verantwoordelijkheid voelen. Zo kunnen kinderen opgroeien tot gelukkige mensen die steeds juiste keuzes maken in het leven.
Luister naar de drie verhalen via de QR-code en laat je meevoeren door de prachtige illustraties van Sassafras De Bruyn, diep naar jezelf.
In dit boek vind je:
• drie meditatieverhalen om samen of alleen te beleven, 
• extra belevingsoefeningen bij elk verhaal, 
• een theoretisch kader.
Helemaal jij... samen wij is een boek voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Details

EAN :9789002275678
Auteur: 
Uitgever :Standaard Uitgeverij
Publicatie datum :  29-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :257 mm
Breedte :202 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :514 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96
Keywords :  meditatieteksten