Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Unstuck


Nederlands | 22-06-2023 | 160 pagina's

9789024456499

Paperback / softback


€ 22,50


 Voorraad

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Googel op ‘millennial’ en je vindt: lui, verwend en entitled. Millennials zitten voortdurend op social media en geven te veel geld uit aan ingewikkelde koffie. Als ze al een baan hebben, en niet iets vaags doen als zzp’er, dan stellen ze hoge eisen aan hun werkgevers. Ze hoppen van de ene baan naar de andere, maar als er echt gewerkt moet worden, dan storten ze in.

Herkenbaar? Voor de auteurs, beiden psycholoog én millennial, wel. Maar daarmee is het verhaal van de millennial niet verteld. Millennials zijn bedachtzamer dan voorgaande generaties, minder op geld en status belust, en ze staan meer open voor anderen. In hun praktijk zien de auteurs dat hun generatiegenoten zich steeds melden met dezelfde problemen: overbelasting, faalangst en perfectionisme, somberheid en depressie, niet weten wat je wilt en (milde vormen van) verslaving. Net als hun ouders en grootouders zitten ook millennials soms vast in patronen (schema’s) die zij van huis uit hebben meegekregen.

In Unstuck leer je als millennial om met iets meer mededogen naar jezelf te kijken, iets minder hoge eisen te stellen en te zien in welke patronen je vastzit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, quizzen en praktische opdrachten leer je welke patronen je liever doorbreekt, en hoe je dat doet.

Details

EAN :9789024456499
Auteur: 
Uitgever :Boom uitgevers Amsterdam
Publicatie datum :  22-06-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :228 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Keywords :  essays;generatie (y);generatie y