De ultieme gids voor perfectionisten

hoe je perfectionisme kunt omtoveren in een positieve eigenschap

EAN:  9789024595334
Publicatie datum:   30-03-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  334

  Bestelbaar

Perfectionisme moet je niet genezen, maar juist omarmen! Katherine Schafler geeft de handvatten om jouw vorm van perfectionisme te identificeren, en het voor je te laten werken.

Volgens psychotherapeut Katherine Schafler hebben we perfectionisme helemaal verkeerd bekeken. In De ultieme gids voor perfectionisten legt ze uit dat je jouw perfectionisme helemaal niet hoeft uit te bannen voor een gezonde levensstijl. Voor mensen die het beu zijn om het generieke advies te krijgen ‘balans te vinden’, is er een nieuwe aanpak!

Schafler identificeert vijf soorten perfectionisten: de klassieke, de chaotische, de gedreven, de uitstellende en de Parijse perfectionist. Wanneer je jouw unieke perfectionistische profiel identificeert, leer je om je perfectionisme juist voor je te laten werken in plaats van tegen je.

Dit boek, vol verhalen en boordevol humor, empathie en diepgang, is een liefdesbrief aan de ambitieuze, goed presterende en levenslustige cliënten die de privépraktijk van de auteur binnenkwamen en haar leven veranderden.

  EAN: 9789024595334
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  Publicatie datum:   30-03-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 228 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 496 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 334
  Keywords:   perfectionisme