Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Vos en Vis


Nederlands | 27-01-2023 | 40 pagina's

9789025777388

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 16,99

  Voeg toe aan mijn Winkelwagen
 Voorraad

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Met 'Vos en Vis' is het Daan Remmerts de Vries wederom gelukt een hilarisch, spannend en kleurrijk prentenboek te maken over Vos.
Vos heeft een vis gevangen voor zijn avondeten. Vis vindt het niet erg, hij ondergaat zijn lot. Als Vos de weg naar het strand niet meer kan vinden en vreemde geluiden hoort, legt Vis hem behulpzaam uit dat de zee wel heel gevaarlijk is als je in zo'n klein bootje zit. Vos wordt steeds zenuwachtiger. 'Ik wil naar huis!' roept hij. 'Ja, dat zou ik ook wel willen,' zegt Vis. 'Maar dat gaat niet. Want ik zit in een emmertje. Maar... jij zit óók in een soort van emmertje, geloof ik.' Kunnen Vos en Vis elkaar helpen? En zou Vos weer een wijze les leren?

De prentenboekenserie van Daan Remmerts de Vries rondom het geliefde karakter Vos zijn prachtig geïllustreerd, grappig én tijdloos. Vos is sluw, maar altijd net iets minder sluw dan hij zelf denkt... Alle drie de boeken die tot nu verschenen ('Vos is een boef', 'Dokter Vos' en 'Feest met Vos') werden vol lof ontvangen. Daan Remmerts de Vries is winnaar van twee Gouden en vijf Zilveren Griffels. In 2021 mocht hij de Theo Thijssenprijs voor kinder- en jeugdliteratuur in ontvangst nemen. 'Vos is een boef' werd bekroond met een Leespluim.

Details

EAN :9789025777388
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep
Publicatie datum :  27-01-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :318 mm
Breedte :230 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :498 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :40
Reeks :  Vos
Keywords :  prentenboeken;dieren;slim zijn;vossen