EAN:  9789025910631
Publicatie datum:   23-02-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  272

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Een boek voor de filosofische zinzoeker dat laat zien hoe we niet alles onder controle hebben en waarom dat helemaal niet erg is.

‘Het héle leven ís overweldigend, is de stelling die ik in dit boek verdedig. Ik zoek naar een manier om met die overweldiging om te gaan, zodat ik er niet door verpletterd word, maar er mijn geluk in vind.’


De klimaatcrisis en coronapandemie, oorlogsgeweld, psychisch en lichamelijk leed en problemen in onze eigen sociale kring: het overweldigt en overmeestert ons. Continu zijn we op zoek naar evenwicht en een manier om hiermee om te gaan. Maar hoe doen we dat?


Frits de Lange verweeft inzichten van grote denkers met persoonlijke ervaringen en laat ons inzien dat overweldiging zo slecht nog niet is. Overweldigende ervaringen zijn juist de grond van ons bestaan. Dit besef biedt ons een sleutel tot een nieuwe, rijkere verhouding met de wereld om ons heen.


Over Eindelijk volwassen: ‘De Lange beweert geen waarheid in pacht te hebben; dit is geen zelfhulpboek dat je vertelt hoe je ouder moet worden. Toch werkt zijn suggestie van zelftranscendentie zeer overtuigend. Zelfs een recensent die zich tot de millennial-generatie mag rekenen en nog lang niet bejaard is, kan veel leren van zijn betoog.’ - Trouw

  EAN: 9789025910631
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatie datum:   23-02-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 135 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 325 gr
  Status: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal pagina's: 272
  Keywords:   levenskunst