Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Creatief zijn


Nederlands | 10-11-2023 | 392 pagina's

9789038813554

Paperback / softback


€ 29,99

  Voeg toe aan mijn Winkelwagen
 Voorraad

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Men ziet creativiteit en kunstenaarschap meestal als een roeping voor die paar mensen die met dergelijke gaven geboren zijn. Gelukkig is dat niet het geval. Creativiteit is geen zeldzaam talent, maar een fundamenteel aspect van het mens-zijn. En het is voor ons allemaal weggelegd. Muziekproducent Rick Rubin heeft in de loop der jaren diep nagedacht over waar creativiteit vandaan komt en heeft geconcludeerd dat kunstenaarschap niet zozeer gaat over je specifieke output, maar veel meer over je relatie tot de wereld. Creativiteit heeft een plaats in ieders leven, maar wie dat wil, kan er meer ruimte voor maken.

Creatief zijn is een prachtige en genereuze studie die het pad van de kunstenaar belicht als een weg die we allemaal kunnen volgen. Rubin distilleert de wijsheid van een leven lang werken tot een heldere leeservaring en geeft ons handvatten hoe we onze blik kunnen verruimen om zelf beter te leren creëren.

‘Dit is me toch een fantastisch inspirerend boek.’ – Claudia de Breij

‘Ik vind Creatief zijn geweldig en wil dat iedereen het leest. Het is een handleiding voor creativiteit en creatief denken. Een actueel naslagwerk.’ – Michael ‘Mike D’ Diamond, Beastie Boys

Details

EAN :9789038813554
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Vertaler : Petra C. van der Eerden
Publicatie datum :  10-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :151 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :494 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :392