Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Integer leven


Nederlands | 15-11-2022 | 368 pagina's

9789043925594

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 23,99

  Voeg toe aan mijn Winkelwagen
 Voorraad

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Martha Beck laat in dit toepasbare zelfhulpboek het belang zien van eerlijkheid naar jezelf, waardoor je meer rust, vrijheid en geluk kunt ervaren.

Tekst achterflap

In een wereld waarin continu prikkels zijn van buitenaf, kan het moeilijk zijn om dicht bij jezelf te blijven. Je houdt je vrienden, familieleden en collega’s graag tevreden, maar loopt jezelf algauw voorbij. Het gevolg is dat je vast komt te zitten in negatieve gedachtenpatronen en ongezonde relaties. Integer leven laat je zien hoe je meer uit het leven kunt halen door eerlijk te zijn naar jezelf en goed te luisteren naar signalen van binnenuit.


Geïnspireerd door Dantes De goddelijke komedie en met behulp van een stappenplan met praktische opdrachten begeleidt Martha Beck je op weg naar integriteit. Zo ontvouwt zich een leven waarin je intenties, de dingen die je fascineren en je levensdoelen bij elkaar komen. Met als resultaat minder lijden, vreugdevolle rust en een groter levensgeluk.
'Dit verlichtende boek zal niet alleen je leven veranderen, het zou het zelfs kunnen redden.' - Elizabeth Gilbert


'Een wegwijzer in de zoektocht naar authenticiteit. Het boek staat vol met ‘aha’-momenten en bevat praktische opdrachten die ons leiden naar verlichting.' – Oprah Winfrey


'Martha Becks talent blijkt uit de manier waarop ze de lezer zowel geruststelt als uitdaagt. Als een docent, moeder en wijsgeer pakt ze je hand en begeleidt ze je om thuis te komen bij jezelf.' – Glennon Doyle

Details

EAN :9789043925594
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  15-11-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :149 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :550 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :368
Keywords :  authenticiteit;levenskunst