EAN:  9789043925594
Publicatie datum:   15-11-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  368

  Bestelbaar

Martha Beck laat in dit toepasbare zelfhulpboek het belang zien van eerlijkheid naar jezelf, waardoor je meer rust, vrijheid en geluk kunt ervaren.

In een wereld waarin continu prikkels zijn van buitenaf, kan het moeilijk zijn om dicht bij jezelf te blijven. Je houdt je vrienden, familieleden en collega’s graag tevreden, maar loopt jezelf algauw voorbij. Het gevolg is dat je vast komt te zitten in negatieve gedachtenpatronen en ongezonde relaties. Integer leven laat je zien hoe je meer uit het leven kunt halen door eerlijk te zijn naar jezelf en goed te luisteren naar signalen van binnenuit.


Geïnspireerd door Dantes De goddelijke komedie en met behulp van een stappenplan met praktische opdrachten begeleidt Martha Beck je op weg naar integriteit. Zo ontvouwt zich een leven waarin je intenties, de dingen die je fascineren en je levensdoelen bij elkaar komen. Met als resultaat minder lijden, vreugdevolle rust en een groter levensgeluk.
'Dit verlichtende boek zal niet alleen je leven veranderen, het zou het zelfs kunnen redden.' - Elizabeth Gilbert


'Een wegwijzer in de zoektocht naar authenticiteit. Het boek staat vol met ‘aha’-momenten en bevat praktische opdrachten die ons leiden naar verlichting.' – Oprah Winfrey


'Martha Becks talent blijkt uit de manier waarop ze de lezer zowel geruststelt als uitdaagt. Als een docent, moeder en wijsgeer pakt ze je hand en begeleidt ze je om thuis te komen bij jezelf.' – Glennon Doyle

  EAN: 9789043925594
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatie datum:   15-11-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 227 mm
  Breedte: 151 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 556 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 368
  Keywords:   Authenticiteit;Levenskunst