De berg, dat ben jij

stop met zelfsabotage en open je wereld

EAN:  9789043925730
Publicatie datum:   19-10-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  272

  Bestelbaar

Brianna Wiest leert je hoe je kunt stoppen met zelfsabotage en het pad van mogelijkheden kunt inslaan, op weg naar het leven dat je werkelijk wilt leiden.

‘De berg, dat ben jij’ gaat over zelfsabotage, over jezelf weerhouden van wat je eigenlijk wilt. Waarom en wanneer we het doen, en vooral: hoe we ermee kunnen stoppen – voor altijd.


De berg wordt vaak gebruikt als metafoor voor grote, onmogelijke uitdagingen. Misschien weet je wat jouw berg is. Misschien is het verslaving, gewicht, relaties, werk, motivatie, of geld. Misschien weet je dat niet. Misschien is het een vaag gevoel van angst, lage eigenwaarde, of een algemene ontevredenheid. Je berg is dat wat staat tussen jou en het leven dat je echt wilt leiden.


Brianna Wiest leert je hoe je de berg kunt beklimmen door trauma’s te verwerken, veerkracht op te bouwen en goed voorbereid te zijn op de klim. Geen berg is te hoog. Het is uiteindelijk niet de berg die je de baas moet worden, maar jezelf.
Brianna’s inzichten over zelfsabotage, emotionele intelligentie en transformatie zijn van onschatbare waarde en komen prachtig tot uitdrukking in haar boek. - Nicole LePera


Brianna Wiest is een van mijn favoriete auteurs. ‘De berg, dat ben jij’ gaat veel mensen helpen. - Yung Pueblo

  EAN: 9789043925730
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatie datum:   19-10-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 147 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 347 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 272
  Keywords:   Levenskunst