Christina’s boodschappen vanuit het hart

99 korte inspirerende teksten

EAN:  9789460152238
Publicatie datum:   06-03-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal pagina's:  264

  Bestelbaar

‘Christina’s boodschappen vanuit het hart’ is het eerste boek dat volledig door Christina zelf is geschreven. De teksten komen allemaal uit haar eigen pen en worden nu voor het eerst met minimale bewerkingen in boekvorm gepubliceerd.

Christina is met een multidimensionaal bewustzijn geboren en heeft altijd geweten wat haar missie hier op Aarde is: meer bewustzijn en meer liefde onder de mensen verspreiden. Met haar eenvoudige en duidelijke boodschappen vanuit het hart heeft Christina via haar seminars, video’s op internet en met haar boeken al honderdduizenden harten geraakt.

Dit boek is een rijk geïllustreerde verzameling van korte inspirerende teksten waarin ze op beknopte wijze haar visie op allerlei actuele onderwerpen geeft. Het straalt kracht en vertrouwen uit, en het zet ons aan het denken. En soms brengt het zelfs een glimlach op ons gezicht.

Een waardevol boek dat is bedoeld om ons hart en onze ziel te voeden, vooral in deze uitdagende en roerige tijden, en om ons levensvreugde te geven. Dat is precies wat we nu allemaal zo hard nodig hebben.

Christina von Dreien (2001) behoort tot een nieuwe generatie jonge mensen die als wegwijzers en impulsgevers voor de mensheid zijn gekomen. Sinds haar zeventiende treedt ze meer naar buiten. In die periode zijn in totaal vijf boeken verschenen die haar levensverhaal tot op heden beschrijven of die zijn samengesteld uit haar talrijke seminars en interviews.

  EAN: 9789460152238
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Akasha
  Vertaler:  Jörgen Van Drunen
  Publicatie datum:   06-03-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 173 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 688 gr
  Status:  Bestelbaar
  Aantal pagina's: 264
  Reeks:   Christina
  Keywords:   nieuwetijdskinderen;kosmische krachten;levenskunst;spiritisme