Boekhandel Raaklijn - 8000 Brugge

Donker


Nederlands | 07-11-2023 | 264 pagina's

9789493301849

Paperback / softback


€ 24,99


 Voorraad

   Bestelbaar
Tekst achterflap

In 'Donker, de ongeziene helft van heel zijn' schrijft Joris Vincken op een intieme en persoonlijke manier over de rijkdom van onze schaduwkant en zijn eigen worsteling met donker en seksualiteit. Donker is niet
slecht of fout, het is alleen onbekend. Het is de ongeziene helft van je heelheid.

Seksualiteit is deel van die heelheid: de ontmoeting van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten. Het omarmen van je diepste seksuele verlangens, schaamte en oordelen. Onvoorwaardelijk houden van jezelf, van alles wat je bent.

Je bent niet hier om weg te vliegen naar een droomwereld, maar om jezelf en het leven helemaal te proeven. Met je voeten geworteld in de aarde, je gezicht in het licht van de zon. Je complete mens-zijn. Diep spiritueel en gelijktijdig compleet geaard.

Wat wil je echt? Je even fijn voelen door je energie op te laden aan werelds succes of prachtige maar ook vluchtige spirituele wijsheden? Of heb je lang genoeg gezocht, en is het tijd om jezelf werkelijk te ontmoeten?

Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Gouden platen en hits brachten niet de levensrijkdom die hij
zocht. Na een jarenlange spirituele zoektocht ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Hij raakte in een diepe depressie – tot de dag dat niets veranderde. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij zocht, is wat hij altijd al was.

Details

EAN :9789493301849
Auteur: 
Uitgever :Samsara Uitgeverij
Publicatie datum :  07-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :136 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :370 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :264